Neus-lippenplooi

Neus-lippenplooi behandeling met filler - Arthur Ludlage - Cosmetische Kliniek Haarlem

Neus-lippenplooi behandeling met filler

Neuslippenplooi behandeling met fillers. De neus-lippenplooi is de plooi die loopt vanaf de neusvleugels naar de mondhoeken. Iedereen heeft deze neus-lippenplooi, ongeacht hoe jong of oud je bent. Echter wordt deze plooi steeds dieper en meer zichtbaar naarmate we ouder worden. Dit komt doordat het vetweefsel dat de huid ondersteunt tussen de neus en de jukbeenderen afneemt. Hierdoor zakken de huid en het weefsel, waardoor er meer druk komt te staan op de neus-lippenplooi. Wat het doet voor je uitstraling? Je ziet er vermoeider en somberder uit.

Meer informatie

De neus-lippenplooi wordt behandeld met een filler van Restylane. Met enkele prikjes wordt de Restylane filler onder de huid aangebracht. In de filler zit een verdoving, waardoor de behandeling niet pijnlijk is. De behandeling van de neus-lippenplooi neemt ongeveer een half uurtje in beslag.  

Het effect van Restylane is direct zichtbaar. Na de behandeling kan het gebied rondom de neus-lippenplooi nog wel wat gezwollen zijn, maar dit trekt na één tot twee dagen helemaal weg. Je ziet direct dat de plooi mooi opgevuld is en de groef verdwenen is. 

 

Het resultaat van de behandeling van de neus-lippenplooi blijft ongeveer acht tot twaalf maanden zichtbaar. De Restylane filler wordt vanzelf afgebroken door het lichaam, waardoor het resultaat geleidelijk verdwijnt. Als je wilt, kun je de behandeling gewoon weer laten herhalen.

Na de behandeling kan het gebied bij de neus-lippenplooi wat gezwollen zijn. Ook kunnen er blauwe plekjes tevoorschijn komen. Dit is heel normaal en zowel de zwelling als blauwe plekjes verdwijnen vanzelf weer binnen een aantal dagen.

 

Na de behandeling van de neus-lippenplooi mag je de eerstvolgende uren geen make-up of andere middeltjes op het gezicht smeren om infecties te voorkomen. Door het naaldje waarmee de filler is ingebracht, zullen er namelijk mini gaatjes in de huid ontstaan zijn. Ook kan je beter 5-7 dagen niet intensief sporten of onder de zonnebank of naar de sauna. Het kan geen kwaad maar het materiaal zou daardoor ietsje minder lang kunnen blijven zitten.

Kosten behandeling
Neus-lippenplooi (1 ml Restylane)
€475