Fillers jukbeenderen

Jukbeenderen opvullen met fillers

Naarmate we ouder worden, verliest het gezicht volume. Dit is aan de jukbeenderen altijd goed te zien. Waar je eerder volle, gezonde blosjes had, is de huid nu wellicht wat slapper geworden en gaan hangen. Het volume in het gezicht is verdwenen waardoor contouren in het gezicht minder zichtbaar zijn. Het is dan ook niet voor niets dat cliënten graag hun jukbeenderen op laten vullen om een ‘liftend’ effect te bereiken. Het resultaat? Een frisse, uitgeruste en jeugdige uitstraling. 

Jukbeenderen opvullen met fillers - Arthur Ludlage - Cosmetische Kliniek Haarlem

Behandeling van de jukbeenderen

Jukbeenderen worden behandeld met hyaluronzuur fillers. Deze filler wordt met enkele prikjes zeer secuur diep onder de huid bij de jukbeenderen aangebracht. In de Restylane filler zit een verdoving, waardoor je zo min mogelijk pijn ervaart tijdens de behandeling. Na ongeveer een half uurtje is de behandeling voltooid en kun je genieten van het resultaat.

 

Het resultaat van de filler behandeling

Het resultaat van de behandeling aan de jukbeenderen is direct zichtbaar. Het gebied is opgevuld waardoor je je mooie blosjes of geprononceerde jukbeenderen terug hebt. Het kan zijn dat de jukbeenderen de eerste paar dagen nog wat gezwollen zijn. Als deze zwelling weggetrokken is, is het optimale resultaat zichtbaar. 

 

De filler blijft ongeveer 8 tot 12 maanden in het gebied aanwezig, soms zelfs nog wat langer aangezien het een gebied betreft waar niet al te veel beweging is waardoor het minder snel afbreekt. Na deze periode zal het lichaam de Restylane filler geleidelijk afbreken. Het effect wordt dus heel geleidelijk minder. Wanneer je wilt, kun je de behandeling gewoon herhalen.  

Jukbeenderen behandelen met fillers: voor en na foto’s

Nazorg na filler behandeling

Na de behandeling treedt er wat zwelling op. Omdat er met een naaldje wordt gewerkt, kunnen er wat blauwe plekjes ontstaan, maar dat is niet vaak het geval . Deze blauwe plekjes worden na een aantal dagen misschien wat geler. Dit is volkomen normaal. Binnen een aantal dagen zijn de zwelling en de blauwe plekjes verdwenen. 

 

De eerste uren na de behandeling kun je de huid beter met rust laten. Zo kunnen de plekjes waar het naaldje in de huid heeft gezeten goed genezen en de huid tot rust komen. Na een aantal uren mag je de huid gewoon camoufleren om eventuele blauwe plekjes te verbergen. Daarnaast is het beter om de eerste week niet intensief te sporten of naar de sauna/zonnebank te gaan. Het kan geen kwaad maar het materiaal zou daardoor ietsje minder lang kunnen blijven zitten.

Prijzen

Jukbeenderen
Jukbeenderen (2 ml Restylane)
€750

Jukbeenderen opvullen met fillers in Haarlem

Ben je op zoek naar een kliniek in Haarlem en omgeving? Bij Arthur Ludlage Cosmetische Kliniek kun je terecht voor verschillende filler behandeling. Meer informatie? Neem contact op via het contactformulier of maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult.

Neem contact op