Afhangende mondhoeken

Afhangende mondhoeken behandeling - Arthur Ludlage - Cosmetische Kliniek Haarlem

Afhangende mondhoeken behandelen met fillers

Afhangende mondhoeken. Ze zorgen ervoor dat je er boos, onvriendelijk of ontevreden uitziet. Daarnaast zorgen ze voor een oudere uitstraling. Maar hoe ontstaan afhangende mondhoeken nu eigenlijk? Afhangende mondhoeken zijn het gevolg van volumeverlies in het gezicht of door het aanspannen van een spiertje in de mondhoeken. Afhangende mondhoeken zijn daarom niet altijd leeftijdsgebonden. Jonge mensen kunnen hier net zo goed last van hebben. Door het behandelen van de mondhoeken zie je er vrolijker en meer tevreden uit.

Meer informatie

Afhangende mondhoeken worden behandeld met een filler van Restylane. Met enkele prikjes wordt de Restylane filler onder de huid aangebracht. In de filler zit een verdoving, waardoor de behandeling geen pijn hoeft te doen. Het behandelen van afhangende mondhoeken neemt ongeveer een kwartier tot half uurtje in beslag.  

 

Het effect van Restylane is direct na de behandeling zichtbaar. De afhangende mondhoeken zullen direct verholpen zijn, waardoor je weer een vrolijkere uitstraling hebt. Het kan zijn dat het gebied nog een klein beetje gezwollen is, maar dit trekt binnen enkele dagen weg.

 

Het resultaat van de behandeling van afhangende mondhoeken blijft ongeveer acht tot twaalf maanden zichtbaar. De Restylane filler wordt vanzelf afgebroken door het lichaam, waardoor het resultaat geleidelijk verdwijnt en de mondhoeken langzaam weer hun oude vorm aannemen. De behandeling is gewoon weer te herhalen op het gewenste moment.

Na de behandeling kan het gebied bij de mondhoeken wat gezwollen zijn. Ook kunnen er blauwe plekjes tevoorschijn komen bij de mondhoek of iets daaronder. Dit is volkomen normaal. Zowel de zwelling als blauwe plekjes verdwijnen vanzelf weer binnen een aantal dagen.

 

Na de behandeling van de mondhoeken mag je de eerstvolgende uren geen make-up of andere middeltjes op het behandelde gebied smeren om infecties te voorkomen. Door het naaldje waarmee de filler is ingebracht, zullen er namelijk mini ‘open’ gaatjes in uw huid ontstaan zijn. Ook raad ik af om de eerste 5-7 dagen niet intensief te sporten of onder de zonnebank of naar de sauna te gaan. Het heeft geen invloed op het resultaat maar het materiaal zou daardoor ietsje minder lang kunnen blijven zitten.

Kosten behandeling
Hangende mondhoeken (0.5 ml Restylane)
€300