Fillers

Veel gestelde vragen over behandelingen - Arthur Ludlage - Cosmetische Kliniek Haarlem

Wat zijn fillers?

Fillers zijn, in tegenstelling tot Botox, geschikt voor het opvullen van rimpels en het herstellen van volume. Zo worden fillers gebruikt voor het opvullen van de lippen, de jukbeenderen en de neus-lippenplooi. Waar Botox rimpels vermindert door de spieren te laten ontspannen, verminderen fillers rimpels door deze op te vullen. Fillers van Restylane zijn dan ook het perfecte middel om gezichtscontouren te accentueren.

 

Fillers van Restylane bestaan uit hyaluronzuur. Hyaluronzuur is één van de bouwstenen van het lichaam. Het komt voor in onze huid, bindweefsel, epitheelweefsel en zenuwweefsel. Hyaluronzuur zorgt voor de soepelheid en veerkracht van de huid. Naarmate we ouder worden, verliezen we hyaluronzuur en neemt het volume van de huid af. Een behandeling met een hyaluronzuur filler herstelt dit volume.

Het effect van fillers

Het effect van Restylane fillers is direct zichtbaar. Meteen na de behandeling is het volume op de gewenste plek hersteld. Na de behandeling kan de huid nog wel wat gezwollen of blauw zijn, maar dit trekt na enkele dagen weg.

 

Afhankelijk van uw huidtype en het behandelde gebied, blijft de filler zes tot twaalf maanden in het lichaam. Daarna wordt de filler vanzelf, heel geleidelijk, door het lichaam afgebroken. Wanneer u wilt kunt u de behandeling probleemloos herhalen.

Kliniek weer geopend met aanvullende maatregelen

 

Beste cliënt,

 

Vanaf 29 april is het weer mogelijk om cliënten te behandelen met injectables (Botox en/of fillers). I.v.m. Covid-19 (Corona) zijn naast de door het RIVM opgestelde maatregelen in de kliniek ook aanvullende maatregelen getroffen.

 

Indien u last heeft van hoesten, neusverkoudheid, keelpijn of koorts of een gezinslid /huisgenoot van u bevindt zich in thuis isolatie dan kunt u geen afspraak maken en kunt u niet behandeld worden.

 

Bij de opening van mijn kliniek zal ik de aanvullende maatregelen in acht nemen i.v.m. COVID-19. Deze maatregelen gelden naast de gebruikelijke maatregelen welke door het RIVM geadviseerd zijn.

 

Klik hier voor de aanvullende maatregelen