Migraine verhelpen met Botox

Botox tegen migraine

Botox alleen voor rimpels? Veel mensen denken dat. Niets is minder waar: Botox wordt ook al jarenlang succesvol gebruikt om spanningshoofdpijn te verhelpen. Bij de oorzaak van deze hoofdpijn spelen meerdere factoren een rol. Eén van de mogelijke oorzaken is van hoofdpijn is het samentrekken van spieren. Met Botox kan de spanning van deze spieren afgehaald worden, waardoor de migraine verdwijnt.

Botox tegen migraine - Arthur Ludlage - Cosmetische Kliniek Haarlem

Behandeling tegen migraine

Bij een behandeling tegen migraine wordt er gebruik gemaakt van Botox of Azzalure. Dit wordt aangebracht bij de spieren die in de meeste gevallen de hoofdpijn veroorzaken. Door de Botox zullen de spieren zich niet meer extreem samentrekken, waardoor het mogelijk is dat de hoofdpijn wegblijft. De behandeling neemt ongeveer een kwartier tot twintig minuten  in beslag. Meestal wordt gestart met een standaard behandeling maar deze kan ook gepersonaliseerd worden per cliënt. Dit is onder meer afhankelijk van de plek waar de spanningshoofdpijn zit. Zelfs de nekspieren zouden behandeld kunnen worden.

Het resultaat van de Botox behandeling

Het duurt enkele dagen voordat Botox goed in de spieren is getrokken en zijn werk gaat doen. Of de Botox echt werkt, merk je natuurlijk pas wanneer de hoofdpijn uitblijft. Wanneer je er zeer geregeld last van hebt, kan dit al zeer snel na de behandeling zijn.

Nazorg na Botox behandeling

Na de behandeling tegen migraine mag je dezelfde dag niet sporten, zwaar tillen of in het behandelde gebied wrijven. Het is aan te raden het eerste uur na behandeling de bewuste spieren juist een paar keer te gebruiken zodat de Botox goed op de juiste plek van de spier kan gaan werken.

Prijzen

Migraine
Consult
€0
Migraine
€250

Behandeling tegen migraine in Haarlem

Ben je op zoek naar een kliniek in Haarlem en omgeving? Bij Arthur Ludlage Cosmetische Kliniek kun je terecht voor een Botox behandeling tegen migraine Meer informatie? Neem contact op via het contactformulier of maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult.

Neem contact op