Botox kraaienpootjes

Kraaienpootjes behandeling

Kraaienpootjes, ook wel bekend als lachrimpels, zijn de rimpels om de ogen. Ze ontstaan door veel te lachen en door het knijpen met de ogen, bijvoorbeeld door het kijken in fel licht. Het zijn kleine lijntjes die vaak niet zozeer als storend worden ervaren. Ze zijn juist wel schattig en charmant. Toch laten cliënten hun kraaienpootjes vaak behandelen. Niet alleen omdat ze vinden dat de permanent zichtbare rimpeltjes hun ouder doet lijken, maar ook omdat het hen een rustige uitstraling geeft.

Botox kraaienpootjes - Arthur Ludlage

Kraaienpootjes verminderen

De lachrimpels worden behandeld met Botox of Azzalure. Met enkele kleine prikjes wordt de Botox aangebracht bij de spiertjes die de kraaienpootjes veroorzaken. De Botox zorgt ervoor dat deze spiertjes zich ontspannen, waardoor de huid weer glad wordt. De behandeling duurt ongeveer een kwartiertje. Je voelt een paar kleine, soms gemene prikjes.

Het resultaat van de Botox behandeling

Het effect van Botox is niet direct na de behandeling zichtbaar. Het duurt enkele dagen tot twee weken voordat het resultaat optimaal is. Je zult merken dat de spierkracht bij de kraaienpootjes langzaam afneemt en de lijntjes vervagen. Het resultaat van de behandeling blijft ongeveer drie tot zes maanden zichtbaar. Wanneer je ziet dat de rimpeltjes weer verschijnen en de spierkracht toeneemt, kun je de behandeling weer laten herhalen.

Botox kraaienpootjes: voor en na foto’s

Nazorg na Botox behandeling

Na de behandeling kan de huid een tikkeltje rood zijn. Dit is gelukkig zo weer verdwenen. Na de behandeling kun je je bezigheden eigenlijk direct weer hervatten. Na de behandeling van de lachrimpels mag je dezelfde dag niet sporten of zwaar te tillen. Wanneer je behandeld bent met Botox is het namelijk beter om niet te bukken om verdere verspreiding van de Botox te voorkomen. Fel zonlicht en bezoekjes aan de sauna zijn geen probleem…  

Prijzen

Kraaienpootjes
Consult
€0
Kraaienpootjes (één zone Azzalure/Botox)
€165

Kraaienpootjes behandelen met Botox in Haarlem

Ben je op zoek naar een kliniek in Haarlem en omgeving voor deze behandeling? Dan kun je terecht bij Arthur Ludlage Cosmetische Kliniek! Neem contact op via het contactformulier of maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult.

Neem contact op