Gummy Smile Botox

Gummy smile verminderen met Botox

Bij een gummy smile, ook wel ‘tandvleeslach’ genoemd, is het tandvlees zichtbaar bij het lachen. De zogenoemde tandvleeslach ontstaat doordat spiertjes in de bovenlip bij het lachen omhoog trekken. Hierdoor wordt het tandvlees blootgesteld bij het lachen. Stoor je je hieraan? Dan is deze heel gemakkelijk te verhelpen met Botox. Door de Botox wordt de lip niet meer omhoog getrokken, waardoor het tandvlees tijdens het lachen niet meer zichtbaar is.

Tandvleeslach behandeling met Botox - Arthur Ludlage - Cosmetische Kliniek Haarlem

Botox behandeling van de gummy smile

Een tandvleeslach wordt behandeld met Botox of Azzalure. Met enkele kleine prikjes wordt de Botox aangebracht bij de spiertjes die de lip omhoog trekken bij het lachen. De behandeling duurt ongeveer een kwartier en wordt meestal niet als pijnlijk ervaren. 

 

Het effect van Botox is niet direct merkbaar. Het duurt enkele dagen tot maximaal twee weken voordat het resultaat optimaal merkbaar is. Je zult merken dat de tandvleeslach steeds minder zichtbaar wordt omdat de spierkracht bij de lip steeds wat afneemt.

Het resultaat

Het effect van de behandeling van de tandvleeslach blijft ongeveer drie tot zes maanden merkbaar. Wanneer je merkt dat de spierkracht weer toeneemt, is het verstandig om de behandeling weer te herhalen en niet te wachten totdat het helemaal uitgewerkt is. Op deze manier heb je het langst plezier van het resultaat, want de meeste mensen gaan er op deze manier steeds iets langer mee doen …

Gummy Smile behandeling met Botox: voor en na foto’s

Nazorg na Botox behandeling

Na de behandeling aan de gummy smile mag je dezelfde dag niet sporten of zwaar tillen. Wanneer je net behandeld bent met Botox is het beter om niet te veel te bukken om verdere verspreiding van de Botox te voorkomen. Zit daarom ook niet aan het behandelde gebied. Na een dag kan het zijn dat je nog weinig merkt van de Botox maar ondertussen is het chemische proces al aan de gang en is het in tegenstelling tot een filler wel toegestaan om de eerste twee weken blootgesteld te worden aan fel zonlicht. Ook een bezoek aan de sauna is gewoon toegestaan.

Prijzen

Gummy smile / tandvleeslach
Consult
€0
Gummy Smile
€90

Cosmetische kliniek in Haarlem

Ben je op zoek naar een kliniek in Haarlem en omgeving? Bij Arthur Ludlage Cosmetische Kliniek kun je terecht voor een behandeling van de gummy smile. Meer informatie? Neem contact op via het contactformulier of maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult.

Neem contact op