Aanvullende maatregelen i.v.m. Corona

Beste cliënt,

 

In verband met COVID-19 (coronavirus) zijn er extra maatregelen van toepassing bij Arthur Ludlage, Cosmetische Kliniek die gevolgen hebben voor uw afspraak. Wij willen u dan ook vragen om onderstaande maatregelen goed door te lezen en de maatregelen in acht te nemen.

 

Cliënten met koorts, hoesten, neusverkoudheid en/of keelpijn mogen niet naar de kliniek komen. Dit geldt ook voor cliënten die een huisgenoot hebben die in quarantaine zit, en waar de afgelopen 14 dagen nog contact mee is geweest.

 

Wij zullen u de dag voor de afspraak per mail nog een extra (korte) medische vragenlijst sturen, waarin deze vragen zijn opgenomen. Het is belangrijk om deze vragen gelijk in te vullen. Zonder ingevulde vragenlijst moeten wij de afspraak helaas annuleren.

 

Maatregelen

Daarnaast gelden de onderstaande maatregelen:

 • Het “geen hand schudden beleid” in de kliniek blijft van kracht.
 • Er wordt enkel op afspraak gewerkt. We vragen cliënten niet zonder afspraak binnen te lopen.
 • Wij verzoeken u om alleen naar uw afspraak te komen.
 • Kom niet te vroeg op de afspraak. Bent u toch aan de vroege kant? Dan verzoeken wij u in de auto te wachten of met gepaste afstand van eventuele andere cliënten buiten voor de deur te blijven wachten.
 • Bent u te laat voor uw afspraak? Dan kunnen wij u helaas niet meer behandelen.
 • Wij vragen u de handen te wassen of te desinfecteren bij het betreden van de kliniek.
 • Bij binnenkomst zullen wij u nogmaals de eerdergenoemde vragen stellen over uw gezondheid. Indien op enig moment twijfel is over de gezondheid van een cliënt, dan zal er een nieuwe afspraak worden ingepland.
 • Tijdens de behandeling zelf zal minimale communicatie plaatsvinden, dit in het kader van de veiligheid aangezien er dan geen 1.5 meter afstand is tussen de cliënt en de arts.
 • Onze voorkeur gaat uit naar een pinbetaling van uw behandeling.
 • In de gehele kliniek houden cliënten, medewerkers en artsen 1,5 meter afstand van elkaar.
 • Ook in de spreek/behandelkamer gelden regels voor de afstand, de arts zal u vertellen waar u plaats kunt nemen.
 • Koffieautomaten, watertappunten en theevoorzieningen zijn tijdelijk niet beschikbaar. Wij hopen op uw begrip in deze.

Natuurlijk nemen wij ook extra maatregelen met betrekking tot de hygiëne in de kliniek. Naast de strenge hygiëne maatregelen die voor een kliniek gelden zullen wij tussendoor nog vaker alles schoonmaken en desinfecteren.

 

Ook voor de medewerkers in het pand gelden natuurlijk maatregelen. Als een medewerker gezondheidsklachten heeft, zullen ook zij niet naar de kliniek mogen komen, hiervoor gelden dezelfde maatregelen als voor de cliënten. Daarnaast wordt er gewerkt volgens strenge hygiëneprotocollen voor wat betreft de persoonlijke- en handhygiëne.

 

Vanwege de aangescherpte maatregelen kan het voorkomen dat wij ervoor moeten kiezen om, afhankelijk van uw wensen en de tijd die benodigd is, een nieuwe afspraak in te plannen voor de daadwerkelijke behandeling. Dit om te voorkomen dat het spreekuur gaat uitlopen, en er hierdoor meer cliënten in de wachtkamer aanwezig zullen zijn dan mag. Wij proberen dit te allen tijden te voorkomen, maar hopen op uw begrip hiervoor mocht dit toch onverhoopt een keer nodig zijn.

 

Mocht u nog vragen hebben over de maatregelen binnen Arthur Ludlage, Cosmetische Kliniek dan horen wij dat graag van u. Wij hopen u snel te zien!

 

Met vriendelijke groet,

 

Arthur Ludlage, Cosmetische Kliniek